Versenyképesség növelése technológiai innováció révén

Sajtóközlemény

A Gemini Trade Kft. Uniós támogatással, a Magyar Kormány társfinanszírozásával „A Gemini Trade Kft. versenyképességének növelése technológiai innováció révén” című, GINOP-2.1.8-17-2017-00151 számú projektet valósít meg.

Kedvezményezett neve: GEMINI TRADE Élelmiszeripari feldolgozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Project címe: A Gemini Trade Kft. versenyképességének növelése technológiai innováció révén Szerződött támogatás összege: 15.000.000,- Ft Támogatás mértéke (%-ban): 49,72331% Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. március 18. Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8- 17-2017- 00151

A projekt eredménye egy új innovatív gyártástechnológia bevezetése a beszerzésre kerülő 1 db hengeres hámozógép és az 1 db hengeres inspekciós asztal üzembe helyezése révén. Célunk a tevékenységünk hatékonyságának, vállalkozásunk jövedelmezőségének javítása, versenyképességének növelése az adaptív technológiai innovációt jelentő új hámozógép és inspekciós asztal beszerzésével. A projekt célja a tisztított burgonya termékeink gyártástechnológiájának innovációja, amelynek következtében javul a végtermék minősége, nő a gyártás hatékonysága, csökken a selejtarány. A fejlesztés jelentős kapacitásbővülést is eredményez.

Képek a beszerzett gépekről