loader image

info@geminitrade.hu 

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 5:30 – 14:00
Szombat – Vasárnap: zárva

+36 42 403 875

Konyhák kiszolgálása

Előkészítjük a hozzávalót:
Üzemi konyhák, éttermek, óvodák és iskolák, egyéb létesítmények konyháihoz szállítunk zöldséget és gyümölcsöt. Ha megrendeli a szükséges mennyiséget, akár holnap is fogadhatja. Járműveink túraútvonalakon, vagy célfuvarokkal szállítják Önhöz a kért áruféleségeket.

A megrendelők konyhakész állapotban kapják a megrendelt zöldséget. Bár rendelhető földes burgonya vagy éppen fejeskáposzta is; ha konyhakészen kérik az ebédhez valót, azzal időt és energiát spórolhatnak.

Előnyei

Nincs raktározás – készlet felhalmozás

Az előzőből eredően elkerülhető a tárolási veszteség.

Nincs extra raktározási költség

Elkerülhető a tisztítással járó hulladék logisztikájának problémája

Tisztítással, aprítással járó humán erőforrás felszabadul

Zöldség-gyümölcs nagykereskedelmi kiszolgálás

Kiváló megoldást nyújtunk kereskedőknek, akik maguk intézik a beszerzést és szeretnék azt gyorsan, problémamentesen elintézni.

Nagykereskedésünk elvégzi Ön helyett a termékek összegyűjtését. Széles választékkal várjuk, nem kell több helyre autóznia, az ezzel járó kellemetlenségeket kizárhatja. Nagyszerű megközelíthetőség, egyszerű parkolás és egy helyen megvásárolhatja az összes kívánt terméket.

Előnyei

Egy helyen beszerezheti a termékeket

Stabilan alacsony árak

Az ügyfél versenyképességének növelése

Gyors kiszolgálás, előre összekészített áruk

Felvásárlás

Ami az egyik oldalról kínálat, a másik oldalon keresletként jelentkezik. Áruinkat hatalmas mennyiségekben vásároljuk a termelőktől. Kipróbált, referenciákkal rendelkező magyar termelői körünk megbízható minőségű és kellő árumennyiséget bocsát rendelkezésünkre. Ezzel a háttérrel bármilyen mennyiségű terméket képesek vagyunk szállítani, sőt biztos lehet benne, hogy a legjobb árakon juthat hozzá a friss zöldséghez, gyümölcsökhöz.

Lépjen kapcsolatba velünk!


KAPCSOLAT

Referenciáink